DTP'er

Voor onze uitgeverij in Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een DTP’er. Wij zijn een internationale non-fictie uitgever van boeken, puzzels en spellen voor volwassenen en kinderen. Word jij onze nieuwe collega? 

Wat ga je o.a. doen?

Wij zoeken een DTP’er die het leuk vindt om te werken aan diverse boekproducties. Als DTP’er binnen ons bedrijf houd je je bezig met alle voorkomende opmaak- en drukbestanden, je beheert het (internationale) digitale archief, en je bent verantwoordelijk voor het controleren, verzamelen, updaten, aanpassen, klaarmaken en versturen van (druk)bestanden voor (internationale) klanten en drukkers. Je zorgt voor representatief verkoopmateriaal; omslagen, inkijkexemplaren, mock-ups, sfeerbeelden etc. zet jij klaar. Ook het ontwerp en de opmaak van omslagen, aanbiedingen, presentaties, verkoopsheets, brochures behoren tot de werkzaamheden. Jij bent de ‘gatekeeper’ voor alles wat hier digitaal de deur uitgaat. Je hebt het digitale archief op orde en je weet je weg hier feilloos in te vinden.

Wie ben jij?

HBO werk- en denkniveau;
2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een uitgeverij of creatieve studio;
Je bent een inDesign pro, een power user, toets combinaties en werken met fonts en teken- en alinastijlen zijn voor jou standaard;
Goede beheersing van de programma’s Photoshop, Illustrator, Acrobat (QuarkXpress is een pré);
Je hebt kennis van drukkleuren en druktechnieken. Drukken in 4/4, 2/2 zijn je bekend, net als werken met technieken als folies, spotkleuren, embossing en spot UV varnish;
Je weet wat een co-editie is en hoe je er druktechnisch mee om moet gaan;
Goede beheersing van het Nederlands en Engels;
HTML/web kennis is een pré;
Nauwkeurig en zorgvuldig;
Affiniteit met non-fictie boeken en spellen is een must;
Fulltime beschikbaar of minstens 32 uur per week;
Je woont binnen een straal van 20 km van Noordwijkerhout;
Je bent in het bezit van een auto (vanwege de ongunstige ligging t.o.v. het ov is reizen met het ov voor ons niet wenselijk).

Waarom REBO?

Informeel, ambitieus bedrijf op een prachtige locatie in de Bollenstreek;
Een boeiende en gevarieerde job;
Passend salaris, afhankelijk van ervaring;
Vrijheid en verantwoordelijkheid;
Werken aan een leuk product; boeken!

Wie zijn wij?

Rebo Publishers is een internationale non-fictie uitgeverij die al meer dan 40 jaar bestaat. Wij maken en verkopen de leukste, de mooiste en de meest interessante boeken voor kinderen en volwassenen. Ons assortiment is divers, net als ons klantenbestand. Maar ons kenmerk is toch wel onze gedrevenheid om de producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken qua inhoud, uitstraking én prijs. Wij zijn een no-nonsense bedrijf, met hardwerkende mensen die hart hebben voor de zaak. Het team bestaat uit ± 20 personen. Ons moederbedrijf staat in   Nederland, maar we hebben ook een zus in Praag, Tsjechië, en daarnaast creëren en produceren we voor en over de hele wereld.

Zie jij jezelf in deze DTP-functie? Wil je ruimte voor ontwikkeling, een prettige sfeer en wil je hard werken om samen iets moois te bereiken?

Wacht dan niet en stuur je motivatie, CV met foto en (een selectie uit) je portfolio naar Jenny van der Knaap.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Copyright © 2020 Rebo Publishers B.V.